fbpx

Woonhuisverzekering

Een woonhuis is een waardevol bezit. Door een storm, inbraak of een brand kan je huis een kostbare schade oplopen. Een brand kan het huis zelfs in een korte tijd volledig verwoesten. Met de woonhuisverzekering leg je grote risico’s bij de verzekeraar neer.

Pas op voor onderverzekering

Een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd) heeft wel aandacht nodig. Door de steeds verdere stijging bouw bouwkosten stijgt ook de herbouwwaarden van een huis. In principe zou het verzekerd bedrag jaarlijks afgestemd moeten worden op de gestegen bouwkosten. Daar hebben wij verzekeringsoplossingen voor. Wij kunnen voorkomen dat je onderverzekerd raakt. Dit kan namelijk nare gevolgen hebben. Bij schade maar een deel van het schadebedrijf uitgekeerd krijgen is natuurlijk onwenselijk.

Niet alleen jouw huis is verzekerd

De woonhuisverzekering omvat ook een schuurtje en een garage op jouw eigen terrein. Ook de tuin en een terreinafscheiding is meeverzekerd.

Je mag op onze hulp rekenen bij schade

Ook bij schade bieden wij de ondersteuning waar je behoefte aan hebt in dat soort gevallen. Wij weten wat je het beste kunt doen en wij zijn dan ook een ontzorgende schakel tussen jou en de verzekeraar.

Wil je een woonhuisverzekering afsluiten of ben je niet zeker over de dekking in jouw huidige verzekering? Maak gerust een afspraak met ons. Wij kijken graag mee!

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons