fbpx

Inboedelverzekering

Na een brand of een inbraak blijkt wat de toegevoegde waarde van de inboedelverzekering is. Maar daar laat je het natuurlijk niet op aan komen. Met de inboedelverzekering krijg je bij schade door bijvoorbeeld brand, storm en blikseminslag de schade vergoed door de verzekeraar.

Wat is de waarde van de inboedel?

Het inschatten van de waarde is een lastige opgave. Je kunt een lijstje maken en de waarde inschatten, maar dat is niet de oplossing. In dat geval zou je na iedere verandering in de inboedel de inboedelverzekering moeten aanpassen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Wij kunnen op slimme manieren de waarde inschatten en kunnen de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de waarde bij de verzekeraar neerleggen. Op deze manier kun je niet onderverzekerd zijn.

Kostbaarheden en verzamelingen aanvullend verzekeren

Heb je veel kostbaarheden of een unieke verzameling met een hoge waarde? Dit soort bezittingen zijn vaak maar tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Helaas komen mensen daar vaak pas achter bij diefstal van waardevolle bezittingen. Wij voorkomen teleurstellingen liever met een goed advies. Verzekeraars hanteren verschillende voorwaarden. Wij kunnen in jouw specifieke geval de inboedelverzekering erbij zoeken die het beste bij jou en jouw inboedel past.

Wil je weten of de huidige inboedelverzekering nog voldoet of wil je advies over het afsluiten van een inboedelverzekering? Onze adviseurs zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook een afspraak inplannen met een adviseur.

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons