Autoverzekering

De verzekering tegen de wettelijke aansprakelijkheid (WA) is verplicht, vaak is een ruimere autoverzekering aan te raden. Bijvoorbeeld ruitbreuk, stormschade, aanrijdingsschade en diefstal kun je ook meeverzekeren. Voor auto’s met een hoge waarde kijk je verder dan alleen de WA autoverzekering.

Ook voor oudere auto’s kan een WA Casco autoverzekering vaak uit

Voor de hoogte van de premie van de autoverzekering is het hebben van schadevrije jaren een groot voordeel. Met veel schadevrije jaren kan de korting in de autoverzekering oplopen tot 75% of zelfs nog hoger. Door deze korting kan de meest uitgebreide autoverzekering vaak ook voor oudere auto’s uit. Zeker als je het via ons afsluit. Wij zijn namelijk onafhankelijk en hebben bij meerdere verzekeraars  agentschappen. Wij kunnen dus de autoverzekering uitzoeken met de ruimste dekking tegen de laagste premie.

Wat is het voordeel van de WA Casco autoverzekering?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook de voorzichtige automobilist kan een keer een onachtzaam momentje hebben met een ongeval tot gevolg. Met de WA Casco autoverzekering vergoedt de verzekeraar de schade aan jouw auto. Is deze dekking toch te kostbaar? Een alternatief is dan de WA Beperkt Casco. Binnen deze verzekeringsvorm krijg je schade aan jouw auto door aanrijding niet vergoedt door de eigen verzekeraar. Bijvoorbeeld wel stormschade, ruitbreuk en aanrijding met loslopende dieren.

Wil je advies over de autoverzekering? Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Piet
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons