Verzekeringen

Soms lopen de dingen niet zoals je hoopt. Bijvoorbeeld wanneer er schade ontstaat aan één van je eigendommen. Of wanneer je een vakantie onverwacht moet annuleren door ziekte. Op zo’n moment is het fijn als je hiervoor verzekerd bent.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Wil jij een verzekering afsluiten maar zie jij op internet door de bomen het bos niet meer? Vraag dan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur om advies. Verzekeringen vergelijken? Dat we graag voor je doen. We geven je inzicht in welke verzekeraar het beste bij jouw wensen en situatie past. Zowel qua premie als qua voorwaarden. De keuze is dan snel gemaakt!

Verzekering afsluiten? Maak nu een afspraak!

Meer informatie over zakelijke verzekeringen? Klik hier.

 

Direct contact

 

088 388 03 88

Afspraak maken

Woonhuisverzekering

Materiële schade aan je woning. Veroorzaakt door een plotselinge, onverwachte gebeurtenis van buitenaf. Daar is niemand blij mee. Gelukkig kun je de kosten voor het herstel verhalen op je woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd).

DEKKING VOLGENS HERBOUWWAARDE

Niet alleen de schade aan je huis, maar ook aan de schuur, de garage, het vaste zwembad, de eventuele bijgebouwen, schuttingen, terreinafscheidingen of tuinhuisjes zijn meeverzekerd. Let op: de verzekering van je woning vindt plaats op basis van herbouwwaarde. Het is dus belangrijk dat het verzekerde bedrag ook juist is.

Risico’s met een catastrofeachtig karakter (zoals oorlogssituaties en atoomkernreacties) vallen niet onder de dekking. Dit geldt ook voor eigen gebrek en slecht onderhoud. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Woonhuisverzekering afsluiten? Maak nu een afspraak!

 

Direct afspraak maken

Inboedelverzekering

Wil je de schade aan spullen in je huis verzekeren? Sluit dan een passende inboedelverzekering af. Je premie hiervoor is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld van de waarde van je inboedel of het type woning. Als je de waarde te laag inschat, kan er onderverzekering ontstaan. Onze adviseurs helpen je dit te voorkomen.

KOSTBAARHEDEN

De inboedelverzekering biedt meestal een beperkte dekking als het om kostbaarheden gaat. Er geldt dan een maximum bedrag, dat meestal rond de € 7.000,- ligt. Als dit bedrag niet toereikend is voor jouw kostbaarheden, dan is het verstandig om dit extra bij te verzekeren. Daarnaast kan het raadzaam zijn om je kostbaarheden ook buiten de deur te verzekeren. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Inboedelverzekering afsluiten? Maak nu een afspraak!

 

Direct afspraak maken

Reis- en annuleringsverzekering

Onbezorgd op vakantie, dat wil toch iedereen?!

REISVERZEKERING

Worden op vakantie je spullen gestolen? Of beland je plotseling in het ziekenhuis? Dan is het fijn als je een reisverzekering hebt afgesloten. Met een reisverzekering ben je verzekerd voor materiële schade en letselschade die je tijdens je reis kunt oplopen. Ga je in totaal meer dan twee weken per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering interessant. Zo niet, dan volstaat een kortlopende reisverzekering. In sommige gevallen, bijvoorbeeld wanneer je op wintersport gaat, kan het nodig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten om andere mogelijke kosten te dekken.

ANNULERINGSVERZEKERING

Niets is zo vervelend als het moeten annuleren van een geplande vakantie. Je hebt er lang naar uitgekeken en door onvoorziene omstandigheden kun je toch niet op reis. Voor dit soort situaties kun je een (doorlopende) annuleringsverzekering afsluiten. Deze verzekering vergoed de betaalde reiskosten. Ook als je tijdens je vakantie het verblijf moet afbreken.

Reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten? Maak nu een afspraak!

Direct afspraak maken

Autoverzekering

Ben je in het bezit van een auto of motor? Dan dien je een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd voor schade die je met jouw motorvoertuig veroorzaakt bij anderen. Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, des te lager de premie is.

SCHADE AAN EIGEN MOTORVOERTUIG

Wil je ook verzekerd zijn voor schade aan je eigen auto of motor? Dan kunnen we een autoverzekering met beperkt of volledig casco voor je afsluiten. Hiervoor geldt bij de meeste verzekeraars een eigen risico van rond de € 150,-. Afhankelijk van je wensen, zoeken wij naar de voor jou meest gunstige autoverzekering.

Autoverzekering afsluiten? Maak nu een afspraak!

 

Direct afspraak maken

Uitvaartverzekering

Jouw eigen uitvaart is iets waar je niet dagelijks bij stil staat. Toch is het goed om je wensen op een rijtje te zetten. Hoeveel mensen mogen er komen? Wordt er koffie of champagne geschonken? Wil je een begrafenis of een crematie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de prijs. En vergis je daar niet in. Een standaard uitvaart kost al gauw € 7.000,-.

GOED GEREGELD

Wil jij die uitvaart zoals je in gedachten hebt? Dan is het verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zo belast je je nabestaanden niet met extra kosten. En bouw je een stukje zekerheid in. Je bepaalt zelf hoe je het wilt hebben en wat je ervoor wilt uitgeven.

Uitvaartverzekering afsluiten? Maak nu een afspraak!

 

Direct afspraak maken

Hypotheekgesprek aanvragen? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

Onafhankelijk en de scherpste rentes

Ons assortiment

Advies nodig?