fbpx

Hypotheek oversluiten

Bij het afsluiten van een hypotheek kies je een geldverstrekker, een hypotheeksoort en een rentevast periode. Over een aantal jaren hoeft de keuze uit het verleden niet meer de beste keuze voor dan te zijn. Door de sterk gedaalde hypotheekrentes kan het waarschijnlijk uit om je huidige hypotheek over te sluiten.

Het oversluiten heeft een nadeel, er is namelijk een boeterente verschuldigd. Maar als je maandlasten zakken, waarom zou je dan niet oversluiten?

De boeterente verdien je weer terug

De truc van het oversluiten is kiezen voor de best mogelijke voorwaarden in de nieuwe hypotheek en ook nog de maandlasten drukken. Niet altijd is het oversluiten een verstandige keuze, maar wij zoeken het graag voor jou uit. Voorkom dat je honderden euro’s per jaar teveel betaalt voor jouw hypotheek. Ook als het oversluiten niet uit kan, kun je toch nog een financieel voordeel pakken met rentemiddeling.

Wij kunnen jouw hypotheek tegen het licht houden

In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij samen met jou de huidige hypotheek doornemen. Wij kunnen bepalen hoeveel geld je per maand bespaart door het oversluiten. Hierbij houden wij ook gelijk rekening met jouw toekomstwensen. Wil je bijvoorbeeld eerder stoppen met werken of wil je het huis op je 60e juist verkopen en nog iets van de wereld zien? Wij bepalen de mogelijkheden graag samen met jou.

Je kunt het zelf ook indicatief berekenen, doe hiervoor de Hypotheekcheck!

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons