Hypotheken

Hypotheekadvies nodig? Wij helpen je graag. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs zijn specialisten in het vinden van de hypotheek die het beste bij je past. Eerst kijken we naar je financiële situatie. Wat is je inkomen, wat is je vermogen, hoe zit jouw financiële toekomst er uit? Op basis van deze gegevens berekenen wij je maximale hypotheek.

Hypotheken zijn er in vele vormen. Wil jij zekerheid of durf je risico te nemen? Wil je een vast of flexibel maandbedrag aflossen? Hoe lang wil je de hypotheekrente vastzetten? Allemaal vragen waarbij wij je kunnen adviseren. Zonder kosten. Geheel vrijblijvend. Zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Hypotheekgesprek aanvragen? Neem contact met ons op.

KEURMERK
Postma Financieel Advies is erkend hypotheek adviseur.

Direct contact

 

088 388 03 88

Afspraak maken

Hypotheek afsluiten

Sluit je voor het eerst een hypotheek af? Dan heb je de keuze uit twee vormen: de annuïteitenhypotheek of de lineaire hypotheek. Beide hypotheekvormen hebben hun (fiscale) voor- en nadelen. Het belangrijkste voordeel van beide is de hypotheekrenteaftrek. Hiermee verklein je je netto maandlasten. Door middel van een offerte geven we je inzicht in je netto maandlasten bij diverse hypotheekverstrekkers.

Is de aankoopprijs van jouw huis lager dan € 265.000,-? Dan heb je recht op Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hiermee bouw je een financiële zekerheid in bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, scheiding of overlijden. Tevens verlaag je hierdoor de hypotheekrente, waardoor je netto maandlasten dalen. Hypotheek afsluiten? Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Maximale hypotheek indicatie?

hypotheekafsluiten
Direct afspraak maken

Hypotheek oversluiten

Soms is het interessant om je hypotheek tussentijds over te sluiten. Bijvoorbeeld wanneer de rente laag is, jouw financiële situatie is veranderd of veranderde woonwensen om een extra lening vragen. Onze hypotheekadviseurs kunnen je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat het oversluiten van jouw hypotheek je oplevert.

Het belangrijkste voordeel van oversluiten is de rente die je maandelijks bespaart. Hierdoor verlaag je je maandlasten. Is je rentevaste periode nog niet afgelopen? Dan betaal je een boeterente voor het oversluiten. De boeterente verschilt per bank en ook per hypotheek. Is oversluiten voor jou interessant? Dan helpt één van onze hypotheekadviseurs je graag!

Oversluiten interessant? 

Direct afspraak maken

Rentemiddeling

Is jouw rentevaste periode nog lang niet afgelopen en is jouw oversluitboete daardoor heel hoog, dan is rentemiddeling een goed alternatief. Een aantal banken biedt je de mogelijkheid om te profiteren van de huidige lage rente door de oversluitboete te verdelen over je nieuwe rentevaste periode. Je betaalt dan niet in één keer een flink bedrag, maar verspreidt het over de komende jaren.

Weten of rentemiddeling voor jou interessant is? Maak nu een afspraak!

Direct afspraak maken

Kosten

Het adviesgesprek voor het afsluiten of oversluiten van je hypotheek is altijd gratis. Gaan wij het voor je regelen? Dan komen er notariskosten, taxatiekosten, advieskosten en (bij oversluiten) eventuele boeterentekosten bij. In de meeste gevallen kun je deze kosten meenemen in de financiering. Je hoeft het dus niet met eigen geld te betalen. Bovendien zijn deze kosten ook aftrekbaar van de belasting, dus dat is gunstig.

Hypotheekgesprek aanvragen? Neem contact met ons op.

Direct afspraak maken

Hypotheekgesprek aanvragen? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

Onafhankelijk en de scherpste rentes

Ons assortiment

Advies nodig?