Hypotheken

Een hypotheek afsluiten is een ingrijpende beslissing. Je legt namelijk voor misschien wel 30 jaar een groot deel van je maandlasten vast. Logisch dat je niet over één nacht ijs gaat. Onze deskundige hypotheekadviseurs weten welke hypotheek het beste bij jou en bij jouw huis past. Hierbij kijken we niet alleen naar het hier en nu. Ook jouw toekomstplannen zijn belangrijk bij het maken van keuzes.

Koop je een huis of wil je jouw hypotheek oversluiten?

Bij het kopen van een huis heb je in de meeste gevallen een hypotheek nodig, maar wist je dat het oversluiten van een bestaande hypotheek lucratief kan zijn? Zeker met de zeer lage hypotheekrentes van dit moment. Banken brengen meestal wel een boeterente in rekening, maar onder de streep kan het vaak toch uit. Zo voorkom je dat je de huidige lage rentes misloopt. Wij kunnen voor jou berekenen of het oversluiten geld oplevert en hoeveel. Anders is rentemiddeling ook nog een optie. Dit zorgt namelijk vaak ook voor lagere maandlasten.

Wil je een vrijblijvend hypotheekgesprek met één van onze adviseurs? Neem gerust contact met ons op!

Wil je meer informatie over hypotheken of wil je een hypotheekcheck uitvoeren? Lees meer over hypotheken en wat wij voor jou kunnen doen:

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons