Financiële planning

Droom jij over eerder stoppen met werken, een wereldreis maken of een vakantiehuis kopen? Stop hiermee en kom in beweging. Realiseer je droom voordat het te laat is. Een goed financieel plan helpt je hierbij. Maar hoe pak je dat aan?

WAAR WIL JE NAAR TOE?

Financiële planning is een bijzondere vorm van financieel advies. Vanuit verschillende invalshoeken bekijken we samen jouw huidige en toekomstige financiële situatie. Waar sta je nu? Welke risico’s loop je? Waar wil je naar toe? In een persoonlijk financieel plan zoomen we in op de volgende aspecten met betrekking tot jouw inkomen en vermogen:

  • loopbaan en salarisontwikkeling
  • pensioenopbouw
  • woonlasten en de waarde van de woning
  • kosten van studerende kinderen
  • risico’s zoals arbeidsongeschiktheid en het verlies van een partner.

Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Dat is boeiend en enerverend zolang je er goed op bent voorbereid. Een financieel plan brengt uitkomst. Hiermee creëer je overzicht van wat je nodig hebt om je wensen en ambities te realiseren.

PAK JE VOORDEEL

De grote kracht van een goed financieel plan is om alle zaken die invloed hebben op je inkomen en vermogen met elkaar te combineren. Wij geven je een duidelijk beeld over fiscale voordelen die je onbenut laat, onnodige risico’s die je neemt of kansen die je laat liggen. Een dergelijk plan is nooit statisch, want de wereld verandert continu. In wetgeving, recht, belasting, maar ook in jouw privésituatie. Daarom moet je jouw financieel plan goed onderhouden.

Financieel plan opstellen? Maak nu een afspraak!

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons