Financial Life Planning

Geldzaken zijn nauw met elkaar verweven. Een kapitaal, de hypotheek en jouw pensioenopbouw moet je eigenlijk aan elkaar knopen voor het beste financiële resultaat. Dat noemen wij Financial Life Planning. Met deze manier van jouw geld organiseren kun je financiële doelen halen.

Wat is een Financial Life Planner?

Onze Financial Life Planner brengt in kaart of een doel financieel haalbaar is. Je wilt bijvoorbeeld ondanks de hogere AOW-leeftijd toch gewoon op jouw 60e stoppen met werken. Met een goed onderbouwd plan gaat het lukken. Onze Financial Life Planner betrekt al jouw geldzaken in een passend advies.

Wat zijn jouw doelen?

Zie de Financial Life Planner als een financiële coach. Je kunt duidelijke doelen stellen voor de toekomst, maar je moet ook een strijdplan hebben om jouw doelen ook echt te halen. Vooral als er grote bedragen mee gemoeid zijn moet je een goed onderbouwd plan hebben. Het is een zeer persoonlijk traject met een plan volledig afgestemd op jouw doelen. Vaak zorgt het ook voor een verandering in bijvoorbeeld het bestedingspatroon en in de manier hoe je met geld omgaat. In periodieke sessies bespreek je met de coach wat er moet gebeuren om op koers te blijven. Alleen door het tussentijds toetsen kun je zeker weten dat het gaat lukken.

Doorbreek de dagelijkse sleur met een goed advies

Vind je dat je in een dagelijkse sleur terecht bent gekomen? Vijf dagen in de week ga je naar het werk, maar je vindt jouw baan niet leuk meer en zou eigenlijk het roer om willen gooien. Dat brengt financiële risico’s met zich mee, maar door blijven gaan ondanks de tegenzin maakt het leven ook niet leuker. De Financial Life Planner kan zoeken naar een doorbraak in de sleur. Ook als je financiële zorgen hebt, kun je baat hebben bij een gesprek met onze planner.

Wil je er meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Femke
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons