Onze diensten

Een huis kopen, een verzekering afsluiten of sparen voor later; het zijn bewuste keuzes die je op een bepaald moment in je leven maakt. Door je goed te laten voorlichten over de mogelijkheden en kosten, voorkom je dat je achteraf tegen onverwachte problemen aanloopt. Door onze uitgebreide kennis en ervaring met financiële diensten en producten kan het team van Postma Financieel Advies je helpen jouw dromen of wensen te realiseren. Meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct contact

 

088 388 03 88

Afspraak maken

Hypotheken

Hypotheekadvies nodig? Wij helpen je graag. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs zijn specialisten in het vinden van de hypotheek die het beste bij je past. Eerst kijken we naar je financiële situatie. Wat is je inkomen, wat is je vermogen, hoe zit jouw financiële toekomst er uit? Op basis van deze gegevens berekenen wij je maximale hypotheek.

Hypotheken zijn er in vele vormen. Wil jij zekerheid of durf je risico te nemen? Wil je een vast of flexibel maandbedrag aflossen? Hoe lang wil je de hypotheekrente vastzetten? Allemaal vragen waarbij wij je kunnen adviseren. Zonder kosten. Geheel vrijblijvend. Zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Hypotheekgesprek aanvragen? Neem contact met ons op.

KEURMERK
Postma Financieel Advies is erkend hypotheek adviseur.

Meer over Hypotheken

Pensioen

Met pensioen gaan: iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Weet jij precies wat je op dit moment aan pensioen spaart? Is dat voldoende om na je AOW-leeftijd op dezelfde manier verder te kunnen leven? Heb je een partnerpensioen of nabestaandenpensioen geregeld voor als je komt te overlijden? Het is goed om eens stil te staan bij jouw huidige pensioenoverzicht.

JOUW PENSIOEN

Op het gebied van pensioenen gebeurt er veel: veranderende wetgeving, versoberde pensioenregelingen, vervallen van de AOW-partnertoeslag in 2015, verhoging van de pensioenleeftijd en een overheid die er vanuit gaat dat je steeds meer zelf regelt. Dat maakt het lastig en onoverzichtelijk. Wij informeren je graag over de mogelijkheden met betrekking tot pensioen sparen. Zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Benieuwd naar jouw pensioenoverzicht? Maak nu een afspraak!

Direct afspraak maken

Financial Life Planning

Wil je een aantal dingen in je leven veranderen maar heb je het gevoel dat het financieel niet haalbaar is? Ga dan eens in gesprek met onze Financial Life Planner. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

DOELEN STELLEN

Een Financial Life Planner is een coach die samen met je kijkt naar mogelijkheden om je levensdoel te verwezenlijken. Geld is vaak een belangrijke factor om iets niet te doen. Door je financiële positie en je diepe verlangens inzichtelijk te maken, wordt duidelijk wat wel mogelijk is. In een aantal sessies ga je samen met je coach aan de slag om veranderingen door te voeren. Het is een zeer persoonlijk en vaak ook emotioneel traject dat een jaar duurt. Met een perfect einddoel: jouw levensgeluk.

Herken je jezelf in onderstaande vragen:

  • Zit je vast in je huidige baan, gezinsstructuur of dagelijkse sleur?
  • Ben je de balans tussen werk en privé kwijt?
  • Lig je wakker van de financiële zorgen om jouw bedrijf of gezinssituatie?
  • Zoek je meer uitdaging in je werk?
  • Wil je meer kunnen betekenen voor anderen?

Dan is Financial Life Planning echt iets voor jou!
Maak nu een vrijblijvende afspraak.

KEURMERK
Postma Financieel Advies heeft het keurmerk Registered Life Planner.

Text

 

Direct afspraak maken

Geld lenen

Wil je snel en goedkoop geld lenen? Dan kunnen wij dat voor je regelen. Onze financieel adviseurs geven je inzicht in hoeveel je maximaal kunt lenen. Samen kijken we naar de reden waarom je krediet wilt aanvragen en de beste financieringsmogelijkheid.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Er zijn verschillende soorten leningen. Bijvoorbeeld een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Maar er zijn meer mogelijkheden. Onze financieel adviseurs informeren je hier graag over. Wees je bewust van het feit dat geld lenen geld kost. Naast de aflossing betaal je namelijk ook rente. Deze rente kan behoorlijk verschillen tussen verschillende aanbieders. Weten waar je het voordeligst uit bent? Vraag ons om onafhankelijk advies!

Krediet nodig? Maak nu een afspraak!

Text

 

Direct afspraak maken

Sparen en beleggen

Spaar jij met een bepaald doel? Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een auto, een verre vakantie of om de studie van je kinderen te kunnen betalen? Zet jij geld opzij voor onverwachte grote uitgaven? Geld sparen geeft je financiële zekerheid. Als je wat achter de hand hebt, kom je niet zo snel voor verrassingen te staan.

SPAREN

Wist je dat er vele mogelijkheden zijn om meer uit je spaargeld te halen? Bijvoorbeeld door je spaargeld vast te zetten. Of door belastingvrij te sparen. Of door te beleggen. Niet alleen de hoogte van de spaarrente bepaalt het rendement uit je spaargeld, ook de manier waarop je er mee omgaat.

BELEGGEN

Beleg jij je spaargeld, dan loop je een risico om geld te verliezen. Het is verstandig om dit alleen te doen met geld dat je kunt missen. Door risico te nemen, kun je met beleggen ook snel geld verdienen. Onze financieel adviseurs helpen je graag om inzicht te geven in de mogelijkheden van sparen en beleggen.

Meer rendement uit jouw geld? Maak nu een afspraak!

Direct afspraak maken

Verzekeringen

Soms lopen de dingen niet zoals je hoopt. Bijvoorbeeld wanneer er schade ontstaat aan één van je eigendommen. Of wanneer je een vakantie onverwacht moet annuleren door ziekte. Op zo’n moment is het fijn als je hiervoor verzekerd bent.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Wil jij een verzekering afsluiten maar zie jij op internet door de bomen het bos niet meer? Vraag dan onze onafhankelijke verzekeringsadviseur om advies. Verzekeringen vergelijken? Dat we graag voor je doen. We geven je inzicht in welke verzekeraar het beste bij jouw wensen en situatie past. Zowel qua premie als qua voorwaarden. De keuze is dan snel gemaakt!

Verzekering afsluiten? Maak nu een afspraak!

Meer informatie over zakelijke verzekeringen? Klik hier.

 

Meer over Verzekeringen

Financiële planning

Droom jij over eerder stoppen met werken, een wereldreis maken of een vakantiehuis kopen? Stop hiermee en kom in beweging. Realiseer je droom voordat het te laat is. Een goed financieel plan helpt je hierbij. Maar hoe pak je dat aan?

WAAR WIL JE NAAR TOE?

Financiële planning is een bijzondere vorm van financieel advies. Vanuit verschillende invalshoeken bekijken we samen jouw huidige en toekomstige financiële situatie. Waar sta je nu? Welke risico’s loop je? Waar wil je naar toe? In een persoonlijk financieel plan zoomen we in op de volgende aspecten met betrekking tot jouw inkomen en vermogen:

  • loopbaan en salarisontwikkeling
  • pensioenopbouw
  • woonlasten en de waarde van de woning
  • kosten van studerende kinderen
  • risico’s zoals arbeidsongeschiktheid en het verlies van een partner.

Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Dat is boeiend en enerverend zolang je er goed op bent voorbereid. Een financieel plan brengt uitkomst. Hiermee creëer je overzicht van wat je nodig hebt om je wensen en ambities te realiseren.

PAK JE VOORDEEL

De grote kracht van een goed financieel plan is om alle zaken die invloed hebben op je inkomen en vermogen met elkaar te combineren. Wij geven je een duidelijk beeld over fiscale voordelen die je onbenut laat, onnodige risico’s die je neemt of kansen die je laat liggen. Een dergelijk plan is nooit statisch, want de wereld verandert continu. In wetgeving, recht, belasting, maar ook in jouw privésituatie. Daarom moet je jouw financieel plan goed onderhouden.

Financieel plan opstellen? Maak nu een afspraak!

Direct afspraak maken

Hypotheekgesprek aanvragen? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

Onafhankelijk en de scherpste rentes

Ons assortiment

Advies nodig?