Persoonlijk advies

Voor jouw financiële zaken wil je persoonlijk advies, en dat is terecht. Voor iedereen is de financiële positie namelijk anders. Het maakt bijvoorbeeld een groot verschil of je alleenstaand bent of een gezin hebt met kinderen. Ook het bezitten van een huis of het huren van een huis maakt een groot verschil. Wij kunnen jou helpen in de wirwar aan mogelijkheden.

Hoe zien wij persoonlijk advies?

Voor een goed onderbouwd advies is het in kaart brengen van de financiële huishouding de eerste stap. Daarna is het zaak om te grote risico’s te verzekeren en doelen financieel bereikbaar te maken. Het inzichtelijk maken doen wij met een zogenaamd klantprofiel. Dit vormt de basis van een persoonlijk advies voor nu en voor de toekomst. Een persoonlijk advies kan ook gericht zijn op bijvoorbeeld het kopen van een huis of het verzekeren van het huis en de inboedel. Financiële planning is ook een optie.

Wat is financiële planning?

Dit heeft alles te maken met het behalen van financiële doelen. Je wilt bijvoorbeeld een sabbatical over 5 jaar of je moet vermogen opbouwen voor de studie van de kinderen of voor het aflossen van de aflossingsvrije hypotheek. Samen met jou maakt onze adviseur een plan om de doelen ook echt te halen. De risico’s die je onderweg tegen kunt komen, worden gelijk afgedicht. We houden bijvoorbeeld rekening met het arbeidsongeschikt of het werkloos raken. Ook kijken we naar de financiële gevolgen van het overlijden voor de nabestaanden.

Wil je een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Frank
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons