Maak kennis met ons team:

Adriaan Postma

Directeur/ Financieel Adviseur
Hypotheken, pensioenen, kredieten en verzekeringen
Tel: 06-15840859 Email: adriaan@postmaadvies.nl

Adriaan is een proactieve ondernemer met hart voor zijn klanten. Hij streeft naar het wegnemen van financiële zorgen en het benutten van financiële kansen. Door zijn klanten bewust te maken van hun financiële situatie nu en in de toekomst, opent hij hun ogen. Met zijn kennis, ervaring en ‘hands-on’ mentaliteit zorgt hij ervoor dat alles rondom hypotheek en vermogen goed geregeld wordt. “Wie goed doet, goed ontmoet” is zijn motto.

Piet Cornet

Leidinggevende Schade- en
Inkomensverzekeringen
Tel: 06-15066179 Email: piet@postmaadvies.nl

Piet brengt zijn klanten graag tot nieuwe inzichten. Met name op het gebied van verzekeringen. “Bedrijven en particulieren weten vaak niet wat ze allemaal hebben afgesloten en waarom. Ondertussen is hun situatie veranderd en zijn de polissen niet altijd up-to-date. Samen zoomen we in op hun echte behoeftes en geef ik een advies in het belang van de klant. Tevens help ik hen bij schadeafhandeling.”

Henkjan Simmelink

Adviseur Particuliere- en zakelijke verzekeringen Tel: 06-23416821 Email: henkjan@postmaadvies.nl

Wat verzeker je wel en wat juist niet? En hoe weet je nu of je dit moment goed verzekerd bent? Soms zijn mensen zelfs dubbel verzekerd zonder dat ze het zelf weten. Dat is zonde. Samen met de klant bekijk ik waar men mogelijk kan besparen of tegen dezelfde premie de voorwaarden kan verbeteren. Vergelijken is daarom altijd zinvol. Als blijkt dat je het zelf al goed geregeld hebt laten we alles bij het oude. Uiteindelijk gaan we samen voor het beste resultaat!

Richard Kunst

Financial Life Planner Tel: 06-38760504 Email: richard@postmaadvies.nl

“Sinds ik gecertificeerd ben als Financial Life Planner RLP® zit ik volledig op mijn plek. Ik faciliteer mensen in hun ontwikkeling zowel op emotioneel als op financieel gebied.   Ik kijk graag naar je als mens met persoonlijke doelen, wensen en dromen. Mijn persoonlijke ambitie is om jouw via Financial Planning te helpen om jouw doelen, wensen en dromen te bepalen, bereiken en behouden.”

Johan van Rijbroek

Financieel adviseur
Hypotheken, pensioenen, inkomen en verzekeringen
Tel: 06-39454401 Email: johan@postmaadvies.nl

Johan houdt van duidelijkheid scheppen. Weten waar je aan toe bent. Hij bekijkt onder andere voor zijn klanten waarvoor zij over- of onderverzekerd zijn en helpt hen alle zaken goed op een rijtje te zetten. Hij is accuraat en klantgericht. Hij denkt in voordelen voor zijn klanten. “Ik ken de kleine lettertjes en ik vind het leuk om dit in duidelijke taal aan mijn klanten uit te leggen.”

Joost Wegman

Financieel adviseur
Hypotheken en verzekeringen
Tel: 06-16472924 Email: joost@postmaadvies.nl

Joost komt graag bij de mensen thuis. Zo bouwt hij een vertrouwensband op met zijn klanten en krijgt hij echt inzicht in hun wensen en vragen. “Ik vind het fijn om mijn klanten te kunnen helpen als het gaat om hypotheken en/of verzekeringen. Zoeken naar oplossingen, besparingsadviezen geven, financiële zaken regelen. Ik ben gedreven en sta altijd voor ze klaar.”

Tom Platvoet

Financieel adviseur
Verzekeringen, hypotheken en kredieten
Tel: 06-30145749 Email: tom@postmaadvies.nl

Met zijn optimistische kijk op het leven, is voor Tom geen enkel vraagstuk een probleem. Hij denkt in oplossingen en vindt het persoonlijke contact met zijn klanten het leukste aan zijn werk. Samen zoeken naar mogelijkheden. Financiële kansen aangrijpen. Veranderingen doorvoeren. “Dat ik mijn klanten écht kan helpen, geeft mij zo veel voldoening!”

Melle Sijbesma

Financieel Adviseur Hypotheken, vermogen en verzekeringen Tel: 06-45979395 Email: melle@postmaadvies.nl

Ieder mens is anders. Waar de één behoefte heeft aan meer zekerheid, durft de ander juist meer risico te nemen. Door goed te luisteren naar wat de klant wil kan ik een passend advies uitbrengen. Bijvoorbeeld als het gaat over hypotheekrente of een beleggingsverzekering. Ik geef klanten inzicht in de mogelijkheden en help ze bij het nemen van de keuze die bij hen past. Samen zoeken we naar de beste oplossing!

Frank Segerink

Financieel Adviseur Tel: 06-11271262 Email: frank@postmaadvies.nl

Wanneer men gaat scheiden, arbeidsongeschikt raakt, werkloos wordt of een kind financiële bijstand nodig heeft kan dit zwaar drukken op de hypotheeklast. In zo’n situatie kijk ik of er mogelijkheden zijn om regelingen te treffen. Door een open een eerlijk gesprek, zowel met mijn klanten als met hypotheekverstrekkers, probeer ik financiële rust te creëren op de langere termijn.

Bart Oude Groeniger

Financieel Adviseur Tel: 06-14756813 Email: bart@postmaadvies.nl

Nu de rente laag is, zijn veel mensen plannen aan het maken voor de toekomst. Heb je verhuisplannen of wil je juist blijven zitten waar je zit en kosten besparen op je huidige hypotheek? Dan is het altijd slim om eens in gesprek te gaan. Ik ben van nature positief ingesteld en denk graag in oplossingen. Door met elkaar in gesprek te gaan is er vaak meer mogelijk dan je denkt!

Femke Oude Groeniger

Adviseur Particuliere Verzekeringen Tel: 06-24318167 Email: femke@postmaadvies.nl

Wanneer mensen zelf een verzekering afsluiten, kijken ze vaak alleen naar de prijs. Maar als er echt iets gebeurt, dan ben je niet altijd goed af bij de goedkoopste verzekeraar. Ik kijk samen met mijn klanten welke schadeverzekering bij hun persoonlijke situatie en behoeftes past. Natuurlijk kun je niet voorspellen wat er in de toekomst gebeurt, maar het geeft mensen wel rust om te weten waar ze aan toe zijn als er schade ontstaat.

Nora Eggens

Office manager Tel: 088-3880388 Email: binnendienst@postmaadvies.nl

Nora is onze spin in het web. Zij is de steun en toeverlaat van de adviseurs en zorgt ervoor dat de kantoorzaken accuraat verlopen zodat zij zich volledig kunnen richten op hun klanten. Het leukste aan mijn werk? Onderdeel zijn van een enthousiast team met als gezamenlijk doel: dat onze klanten onbezorgd en tevreden zijn wat betreft hun financiële zaken.

Wilma Stenveld

Binnendienst medewerker Tel: 088-3880388 Email: binnendienst@postmaadvies.nl

Bescheidenheid en rust. Dat siert Wilma. Naast Nora is zij verantwoordelijk voor de mail, telefoon en postverwerking. Administratieve taken liggen haar goed. Ze is heel secuur en serieus in haar werk. Ondanks dat houdt ze van gezelligheid. Het leukste aan werken bij Postma Financieel Advies? Dat is het dagelijks contact met klanten en collega’s!

Jonne Kolmschot

Binnendienst medewerker Tel: 088-3880388 Email: binnendienst@postmaadvies.nl

Spontaan en daadkrachtig. Dat is typisch Jonne. “Ik houd van gezelligheid maar ben ook heel serieus. Als het administratieve proces vlot verloopt en alles netjes is afgerond, dan ga ik met een goed gevoel naar huis. Het is fijn om op deze manier de accountmanagers te kunnen ondersteunen en de klanten te helpen!”

Onafhankelijk en de scherpste rentes

Ons assortiment

Advies nodig?