fbpx

9 voordelen van een onafhankelijk adviseur

Een onafhankelijke adviseur stelt de belangen van de klant centraal. Door de samenwerking met meerdere verzekeraars krijg je het beste financiële product tegen de laagste prijs. Wij zorgen dus niet alleen voor een besparing op de premie, maar zorgen er ook voor dat je goed verzekerd bent als je toch een keer schade hebt. In 9 voordelen leggen wij uit wat de kracht van een onafhankelijke adviseur is.

Voordeel #1 – Voorkom dubbele verzekeringen

Het dubbel verzekeren hebben alleen verzekeraars baat bij. Het ontdekken van dubbele verzekeringen is vaak niet zo eenvoudig. Je hebt bijvoorbeeld een uitgebreide rechtsbijstandsverzekering en in de autoverzekering heb je nog een vergelijkbare dekking. Ook in de reisverzekering zien we vaak dekkingen meeverzekerd die al op een andere manier verzekerd zijn. Laat een onafhankelijk adviseur er naar kijken. Dubbele verzekeringen kosten je namelijk onnodig geld.

Voordeel #2 – Wij houden de verzekeringen up to date

Na het afsluiten van verzekeringen is het belangrijk om de verzekeringen ook bij te houden. Daarom plant de onafhankelijke adviseur periodiek afspraken in om de verzekeringen door te spreken. Aanpassingen kunnen nodig zijn door veranderingen in jouw leven, maar bijvoorbeeld ook door wettelijke veranderingen. Het verzekeren is maatwerk en het up to date houden van de verzekeringen ook.

Voordeel #3 – Ruime keuze zorgt voor de beste kwaliteit tegen een lage prijs

Een groot voordeel van de onafhankelijke adviseur is de ruime keuze in producten en diensten. Met meerdere verzekeraars hebben we samenwerkingen vastgelegd. Hierdoor kan de adviseur de sterke punten en de zwakke plekken van verzekeraars opmerken en er voordeel uit halen. Zo krijg je de beste verzekeringen en andere financiële producten tegen de laagste prijs.

Voordeel #4 – Bij schade zijn wij een ontzorgende schakel

Vooral bij schade heb je behoefte aan hulp en ondersteuning. Ook dan komen wij in beeld. De verzekeraar wikkelt zelf de schade af. Wij komen voor jouw belangen op richting de verzekeraar. Wij zien erop toe dat de verzekeraar de schade snel en zo goed mogelijk afwikkelt.

Voordeel #5 – Persoonlijk advies van een vast aanspreekpunt

Bij ons ben je geen nummer. Je krijgt een vast aanspreekpunt. Onze adviseurs hebben een brede kennis van zaken. Je wordt dus niet voor een eenvoudige vraag doorverwezen naar een collega omdat de werkzaamheden strikt gescheiden zijn.

Voordeel #6 – Door een persoonlijke benadering een beter advies

Wij adviseren het liefst in een persoonlijk gesprek. Dat is ook de beste manier, want voor het goed verzekeren moeten onze adviseurs weten wat er speelt. Alleen op zo’n manier kunnen wij de financiële diensten en producten zo goed mogelijk afstemmen op jouw situatie en op jouw wensen.

Voordeel #7 – Voorkomen van onderverzekering

Als onafhankelijk adviseur voorkomen wij ook onderverzekering. Dat lukt alleen door het schenken van persoonlijke aandacht. Het te beperkt of te ruim verzekeren is alleen op te merken als onze adviseurs weten wat er speelt in jouw leven, daarom houden we geregeld contact.

Voordeel #8 – Zijn er veranderingen? Wij passen de verzekeringen aan

Heb je jouw huis verbouwd en moeten we de woonverzekeringen updaten? Geen probleem, wij komen graag langs en spreken de veranderingen met jou door. Wij bieden ook hulp als je bijvoorbeeld door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid jouw vaste lasten omlaag moet brengen. Ook bij een echtscheiding helpen we de partners verder met de financiële zaken.

Voordeel #9 – Wij komen op voor jouw belangen

Voert een verzekeraar een sterke verhoging van de premie door of zijn er discussies over de hoogte van een schade-uitkering? Wij helpen jou en treden namens jou op tegen de verzekeraar. Wij hebben vaker met het bijltje gehakt en weten wat jouw rechten zijn. Laat dat maar over aan ons als onafhankelijke adviseur.

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Frank
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons