Over ons

Postma Financieel Advies is een onafhankelijk, vernieuwend en zelfstandig financieel adviesbureau in Oldenzaal. Wij streven naar het wegnemen van financiële zorgen en het benutten van financiële kansen bij onze klanten. Door echt betrokken te zijn bij hun wensen en behoeftes, kunnen wij het beste persoonlijke financieel advies geven. Het voordeel voor de klant staat hierbij altijd centraal.

Doordat wij onafhankelijk opereren, zijn wij niet gebonden aan verzekeraars en ontvangen wij geen provisie voor producten die wij afsluiten. Met onze jarenlange ervaring en goede kennis van de markt, brengen wij onze klanten tot inzichten die hun ogen kunnen openen.

 

Maak kennis met ons team.

 

Wat we doen
Postma Financieel Advies bemiddelt in hypotheken, verzekeringen en leningen. Ook voor het regelen van je pensioenvoorziening kun je bij ons terecht. Wij begeleiden je bij het maken van een financiële planning om je wensen en behoeftes te realiseren. Dat doen we zowel voor consumenten als ondernemers.

 

FINANCIEEL ADVIES

Voor iedere nieuwe klant maken we een inventarisatie van de financiële huishouding. Wat heb je geregeld? Wat kan er beter? Wat moet er nog geregeld worden? Vervolgens stellen we gezamenlijk de wensen en behoeften vast en bepalen we hoeveel risico je bereid bent te nemen voor het realiseren van de doelen. Op basis van deze informatie brengen wij een persoonlijk financieel advies uit. Je bepaalt uiteindelijk zelf of je wat met dit financieel advies wil doen. Natuurlijk zorgen wij ervoor, dat de verschillende financiële verzekeringen of producten geregeld worden.

 

Neem contact op

 

 

Ons team

Dagelijks werken wij met een team van financieel adviseurs aan jouw financiële zekerheid. Al onze adviseurs hebben een gedegen opleiding. Ook hebben ze allemaal hun eigen specifieke expertises. Wil je een afspraak met een van onderstaande adviseurs? Dat kan! Klik op jouw financieel adviseur voor de contactmogelijkheden.

 

 

Maak kennis met ons team:

Adriaan Postma

Directeur/ Financieel Adviseur
Hypotheken, pensioenen, kredieten en verzekeringen
Tel: 06-15840859 Email: adriaan@postmaadvies.nl

Adriaan is een proactieve ondernemer met hart voor zijn klanten. Hij streeft naar het wegnemen van financiële zorgen en het benutten van financiële kansen. Door zijn klanten bewust te maken van hun financiële situatie nu en in de toekomst, opent hij hun ogen. Met zijn kennis, ervaring en ‘hands-on’ mentaliteit zorgt hij ervoor dat alles rondom hypotheek en vermogen goed geregeld wordt. “Wie goed doet, goed ontmoet” is zijn motto.

Piet Cornet

Leidinggevende Schade- en
Inkomensverzekeringen
Tel: 06-15066179 Email: piet@postmaadvies.nl

Piet brengt zijn klanten graag tot nieuwe inzichten. Met name op het gebied van verzekeringen. “Bedrijven en particulieren weten vaak niet wat ze allemaal hebben afgesloten en waarom. Ondertussen is hun situatie veranderd en zijn de polissen niet altijd up-to-date. Samen zoomen we in op hun echte behoeftes en geef ik een advies in het belang van de klant. Tevens help ik hen bij schadeafhandeling.”

Henkjan Simmelink

Adviseur Particuliere- en zakelijke verzekeringen Tel: 06-23416821 Email: henkjan@postmaadvies.nl

Wat verzeker je wel en wat juist niet? En hoe weet je nu of je dit moment goed verzekerd bent? Soms zijn mensen zelfs dubbel verzekerd zonder dat ze het zelf weten. Dat is zonde. Samen met de klant bekijk ik waar men mogelijk kan besparen of tegen dezelfde premie de voorwaarden kan verbeteren. Vergelijken is daarom altijd zinvol. Als blijkt dat je het zelf al goed geregeld hebt laten we alles bij het oude. Uiteindelijk gaan we samen voor het beste resultaat!

Richard Kunst

Financial Life Planner Tel: 06-38760504 Email: richard@postmaadvies.nl

“Sinds ik gecertificeerd ben als Financial Life Planner RLP® zit ik volledig op mijn plek. Ik faciliteer mensen in hun ontwikkeling zowel op emotioneel als op financieel gebied.   Ik kijk graag naar je als mens met persoonlijke doelen, wensen en dromen. Mijn persoonlijke ambitie is om jouw via Financial Planning te helpen om jouw doelen, wensen en dromen te bepalen, bereiken en behouden.”

Johan van Rijbroek

Financieel adviseur
Hypotheken, pensioenen, inkomen en verzekeringen
Tel: 06-39454401 Email: johan@postmaadvies.nl

Johan houdt van duidelijkheid scheppen. Weten waar je aan toe bent. Hij bekijkt onder andere voor zijn klanten waarvoor zij over- of onderverzekerd zijn en helpt hen alle zaken goed op een rijtje te zetten. Hij is accuraat en klantgericht. Hij denkt in voordelen voor zijn klanten. “Ik ken de kleine lettertjes en ik vind het leuk om dit in duidelijke taal aan mijn klanten uit te leggen.”

Joost Wegman

Financieel adviseur
Hypotheken en verzekeringen
Tel: 06-16472924 Email: joost@postmaadvies.nl

Joost komt graag bij de mensen thuis. Zo bouwt hij een vertrouwensband op met zijn klanten en krijgt hij echt inzicht in hun wensen en vragen. “Ik vind het fijn om mijn klanten te kunnen helpen als het gaat om hypotheken en/of verzekeringen. Zoeken naar oplossingen, besparingsadviezen geven, financiële zaken regelen. Ik ben gedreven en sta altijd voor ze klaar.”

Tom Platvoet

Financieel adviseur
Verzekeringen, hypotheken en kredieten
Tel: 06-30145749 Email: tom@postmaadvies.nl

Met zijn optimistische kijk op het leven, is voor Tom geen enkel vraagstuk een probleem. Hij denkt in oplossingen en vindt het persoonlijke contact met zijn klanten het leukste aan zijn werk. Samen zoeken naar mogelijkheden. Financiële kansen aangrijpen. Veranderingen doorvoeren. “Dat ik mijn klanten écht kan helpen, geeft mij zo veel voldoening!”

Melle Sijbesma

Financieel Adviseur Hypotheken, vermogen en verzekeringen Tel: 06-45979395 Email: melle@postmaadvies.nl

Ieder mens is anders. Waar de één behoefte heeft aan meer zekerheid, durft de ander juist meer risico te nemen. Door goed te luisteren naar wat de klant wil kan ik een passend advies uitbrengen. Bijvoorbeeld als het gaat over hypotheekrente of een beleggingsverzekering. Ik geef klanten inzicht in de mogelijkheden en help ze bij het nemen van de keuze die bij hen past. Samen zoeken we naar de beste oplossing!

Frank Segerink

Financieel Adviseur Tel: 06-11271262 Email: frank@postmaadvies.nl

Wanneer men gaat scheiden, arbeidsongeschikt raakt, werkloos wordt of een kind financiële bijstand nodig heeft kan dit zwaar drukken op de hypotheeklast. In zo’n situatie kijk ik of er mogelijkheden zijn om regelingen te treffen. Door een open een eerlijk gesprek, zowel met mijn klanten als met hypotheekverstrekkers, probeer ik financiële rust te creëren op de langere termijn.

Bart Oude Groeniger

Financieel Adviseur Tel: 06-14756813 Email: bart@postmaadvies.nl

Nu de rente laag is, zijn veel mensen plannen aan het maken voor de toekomst. Heb je verhuisplannen of wil je juist blijven zitten waar je zit en kosten besparen op je huidige hypotheek? Dan is het altijd slim om eens in gesprek te gaan. Ik ben van nature positief ingesteld en denk graag in oplossingen. Door met elkaar in gesprek te gaan is er vaak meer mogelijk dan je denkt!

Femke Oude Groeniger

Adviseur Particuliere Verzekeringen Tel: 06-24318167 Email: femke@postmaadvies.nl

Wanneer mensen zelf een verzekering afsluiten, kijken ze vaak alleen naar de prijs. Maar als er echt iets gebeurt, dan ben je niet altijd goed af bij de goedkoopste verzekeraar. Ik kijk samen met mijn klanten welke schadeverzekering bij hun persoonlijke situatie en behoeftes past. Natuurlijk kun je niet voorspellen wat er in de toekomst gebeurt, maar het geeft mensen wel rust om te weten waar ze aan toe zijn als er schade ontstaat.

Nora Eggens

Office manager Tel: 088-3880388 Email: binnendienst@postmaadvies.nl

Nora is onze spin in het web. Zij is de steun en toeverlaat van de adviseurs en zorgt ervoor dat de kantoorzaken accuraat verlopen zodat zij zich volledig kunnen richten op hun klanten. Het leukste aan mijn werk? Onderdeel zijn van een enthousiast team met als gezamenlijk doel: dat onze klanten onbezorgd en tevreden zijn wat betreft hun financiële zaken.

Wilma Stenveld

Binnendienst medewerker Tel: 088-3880388 Email: binnendienst@postmaadvies.nl

Bescheidenheid en rust. Dat siert Wilma. Naast Nora is zij verantwoordelijk voor de mail, telefoon en postverwerking. Administratieve taken liggen haar goed. Ze is heel secuur en serieus in haar werk. Ondanks dat houdt ze van gezelligheid. Het leukste aan werken bij Postma Financieel Advies? Dat is het dagelijks contact met klanten en collega’s!

Jonne Kolmschot

Binnendienst medewerker Tel: 088-3880388 Email: binnendienst@postmaadvies.nl

Spontaan en daadkrachtig. Dat is typisch Jonne. “Ik houd van gezelligheid maar ben ook heel serieus. Als het administratieve proces vlot verloopt en alles netjes is afgerond, dan ga ik met een goed gevoel naar huis. Het is fijn om op deze manier de accountmanagers te kunnen ondersteunen en de klanten te helpen!”

Vacatures

Werken bij Postma Financieel Advies? Dat kan!

Wij hebben de volgende vacatures, klik op de gewenste vacature voor de uitgebreide omschrijving:

Voel je je aangetrokken tot ons bedrijf en onze werkwijze? Wij zijn momenteel op zoek naar Uitvaart adviseurs en Financieel adviseurs. Heb je de nodige ervaring op het gebied van verzekeringen, hypotheken of pensioenen? Dan zijn we ook geïnteresseerd in jou! Stuur ons in dat geval een sollicitatiebrief met CV en laat ons weten waarom jij een ideale collega voor ons bent. Stuur of mail je brief met CV naar het volgende adres:

Postma Financieel Advies
t.a.v. Adriaan Postma
Berkstraat 100
7572 CD Oldenzaal

E-mail: adriaan@postmaadvies.nl

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies, daar ben je naar op zoek. Je wilt gedegen advies over al je financiële zaken. Maar dan wel met een financieel adviseur die jou begrijpt. Eén die met je meedenkt en met maatwerk komt. Postma Financieel Advies snapt dat. Wij nemen je graag alle zorgen uit handen. Wij willen dat je met een gerust hart kunt slapen, met de zekerheid dat al jouw spaargelden, beleggingen, verzekeringen, pensioenen of hypotheken optimaal tot hun recht komen.

Hoe gaat dat, een persoonlijk advies?
Allereerst maken we een degelijke inventarisatie van jouw financiële huishouding. Vervolgens stellen we samen met jou je wensen en behoeften vast en bepalen we hoeveel risico je bereid bent te nemen om jouw doelen te realiseren. Al deze gegevens leggen we vast in een klantprofiel, zodat je weet wat er besproken is. Ook kun je op een later tijdstip nalezen wat je nu eigenlijk met ons hebt afgesproken. Op basis van deze gegevens kijken we of je voldoende hebt geregeld om jouw doelen te realiseren. Zo ja, dan bepalen we met jou of dit verbeterd kan worden. Zo nee, dan kijken we welke mogelijkheden er nog zijn. Uiteindelijk bepaal je zelf of je met dit advies iets wilt doen. Wij helpen je graag om jouw persoonlijk advies om te zetten in degelijke producten. Zodat je voor nu en later duidelijkheid en rust hebt.

9 voordelen van een onafhankelijk adviseur

Een financieel adviseur betaal je uiteraard voor het advies dat je van hem ontvangt en voor het beheren van je financiële pakket. Maar daar krijg je veel voor terug. Vaak blijk je zelfs dankzij hem te besparen op je verzekeringen. Ook staat een financieel adviseur voor je klaar wanneer je bijvoorbeeld bij schade aanspraak wilt maken op je verzekeringen. Welke voordelen biedt een onafhankelijk financieel adviseur en waarom?

1.Voorkomen van dubbel verzekeren, oververzekeren en overbodige producten

Verschillende dekkingen vallen onder meerdere verzekeringen. Soms is het afsluiten van een extra verzekering dus helemaal niet nodig, omdat een andere verzekering vaak al een deel van de kosten dekt. Ook spaar je vaak voor later via verschillende potjes: aflossen op je hypotheek, lijfrentes, spaartegoeden. Je financieel adviseur stemt alle verzekeringen op elkaar af en geeft je hierover een advies op maat.

2.Voorkomen van onder verzekeren

Weet je zeker dat je voldoende bent verzekerd en dat je bij schade voldoende krijgt uitgekeerd? Je financieel adviseur heeft een zorgplicht en zorgt ervoor dat hij je adviseert over wat je het beste kunt doen.

3.Voorkomen van te hoge lasten

Je financieel adviseur bekijkt de lasten die je hebt. Zijn de lasten hoger dan je kunt dragen? Of spaar je teveel voor je pensioen? Ook hier komt de zorgplicht weer bij kijken. Je ontvang het advies dat aansluit bij jouw situatie en de lasten die jij kunt en wilt dragen.

4.Voorkomen van te dure producten

De voorwaarden van de financiële producten moeten aansluiten bij jouw leefsituatie en eisenpakket, maar dat geldt ook voor de prijs. Je financieel adviseur scant een breed aanbod aan producten op prijs/kwaliteit verhouding.

5.Voorkomen van te weinig flexibiliteit

Sommige financiële producten bieden een lage prijs, maar kennen door hun starre voorwaarden weinig flexibiliteit. Wat moet je doen als je situatie verandert? Vaak kun je niet boetevrij aflossen, zit je vast aan een langdurig contract of betaal je hoge switchkosten. Je financieel adviseur weet dit te voorkomen en je hierin te adviseren.

6.Mogelijkheid tot switchen bij betere of goedkopere oplossingen

Heb jij een goede verzekering lopen, maar doen zich door veranderingen in de markt of in jouw leefsituatie op een gegeven moment betere oplossingen voor? Je financieel adviseur is hiervan op de hoogte en kan jouw situatie in de gaten houden. Hij adviseert je dan als je kunt switchen naar een product met een betere prijs/kwaliteit verhouding.

7.Hulp bij schade

Heb je schade en wil je aanspraak maken op de financiële producten die je hebt afgesloten? Je belt je financieel adviseur en deze weet direct waar je recht op hebt. Vaak zet hij alvast wat zaken in gang, zodat de financiële afwikkeling snel wordt geregeld. En als je niet meteen krijgt waar je recht op hebt springt een onafhankelijk adviseur voor jou in de bres. Niet voor niets is hij onafhankelijk van verzekeraars en banken.

8.Hulp bij fouten

Ook aanbieders van financiële producten kunnen fouten maken. Je financieel adviseur controleert na het afsluiten jouw financiële product en corrigeert de eventuele fouten.

9.Alles op één plek, bij een bekend gezicht

Je bent bekend bij je financieel adviseur. Je gegevens houdt hij continu up-to-date. Dit maakt dat al jouw financiële producten goed op elkaar aansluiten. En heb je vragen of wil je een schade melden, dan heb je een vast aanspreekpunt. Iemand die jou kent, dichtbij je staat en altijd bereikbaar is. Zelfs buiten kantooruren.

Sponsoring

Postma Financieel Advies neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom sponsoren wij met veel plezier voetbalteam SVZW 9 uit Wierden. De verrichtingen van dit team zijn te volgen ophttp://www.svzw-9.nl.

Daarnaast komt u ons in diverse netwerkorganisaties tegen. Zo zijn we actief in de netwerkclub BNI Oldenzaal en BNI Dinkelland. Tevens is Adriaan Postma BNI Network Coach van de regio Oost-Nederland.

Hypotheekgesprek aanvragen? Maak nu een afspraak!

Onafhankelijk en de scherpste rentes

Ons assortiment

Advies nodig?