fbpx

Zakelijk op reis

Wist je dat een particuliere reisverzekering geen dekking biedt als je zakelijk op reis bent, maar met een zakelijke reisverzekering ben je verzekerd van een goede zorg en ondersteuning. Je kunt de zakelijke reisverzekering ook afsluiten voor werknemers.

Ga je op reis maar is het eigenlijk geen vakantie, maar ga je voor zaken of een cursus op reis? Met dat soort reizen neem je spullen mee die je normaal gesproken niet meeneemt op vakantie. Je neemt bijvoorbeeld een laptop en een beamer mee voor een presentatie. Dit soort spullen duiden op een zakelijke reis en daar heb je een speciale zakenreisverzekering voor nodig.

Kies je voor een aflopende of een doorlopende reisverzekering?

Ga je bijna nooit op zakenreis? Waarschijnlijk kun je dan beter gaan voor een aflopende reisverzekering. Gedurende de reisdagen biedt de reisverzekering dekking en daarna stopt de verzekering automatisch. Je kunt ook kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Deze biedt het hele jaar dekking.

Wil je weten wat voor jou of voor jouw werknemers de beste keuze is? Laat ons jou daarin adviseren in een persoonlijk gesprek.

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons