fbpx

Motorrijtuigen

De verzekering tegen de wettelijke aansprakelijkheid is verplicht voor motorrijtuigen. Maar vaak is het verstandig om de motorrijtuigenverzekering niet te beperken tot uitsluitend het verzekeren van de wettelijke aansprakelijkheid. Afhankelijk van de wensen en de waarde van het voertuig kun je ook kiezen voor de WA + Beperkt Casco of de WA + Volledig Casco.

Wanneer kies je voor een uitgebreidere verzekering?

Met de WA verzekering keert de verzekeraar alleen met het verzekerde voertuig aangerichte schade aan anderen of aan bezittingen van anderen uit. Bij bijvoorbeeld diefstal, stormschade en ruitbreuk draag je de schadelasten zelf. Met de WA + Beperkt Casco vergoedt de verzekeraar deze kosten aan jouw motorrijtuig wel. Schade door een aanrijding of door vandalisme betaalt de verzekeraar als het motorrijtuig WA + Volledig Casco verzekerd is. Voor deze verzekeringen kies je als het motorrijtuig nog een hoge waarde vertegenwoordigt en als je de eventuele schadelasten niet zelf wilt dragen.

Wij kunnen verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken en op deze manier ervoor zorgen dat de premie goed betaalbaar is.

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons