Transport- en motorvoertuigenverzekering

In Nederland ben je verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor al je motorrijtuigen. Dat is in de wet geregeld. Maar is deze WA-verzekering wel voldoende? Wat gebeurt er als je schade oploopt aan een bedrijfsauto of onderweg? Onze financieel adviseurs adviseren je graag over de mogelijkheden, zodat je zeker weet dat je niet onder- of over verzekerd bent.

Direct contact

 

088 388 03 88

Afspraak maken

Motorrijtuigen

Er zijn drie dekkingsvormen. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor de schade die je anderen toebrengt. Het risico voor het eigen casco ligt nog geheel bij jezelf. Natuurlijk is ook dit te verzekeren. Je kunt dan kiezen uit een beperkte dekking (Casco Beperkt) of een complete dekking (Casco Compleet, ook wel all-risk genoemd). Met aanvullende verzekeringen voor rechtsbijstand, inzittenden en accessoires heb je altijd een verzekeringspakket dat aansluit op jouw situatie.

Direct afspraak maken

Werkmaterieel

Ook voor werkmaterieel geldt dat een WA-verzekering verplicht is. Heb je veel werkmaterieel in je bedrijfswagen? Dan is een uitgebreidere transport- en motorvoertuigen verzekering aan te bevelen. Samen met jou inventariseren wij de risico’s die je loopt. Op basis hiervan geven wij je een passend advies.

Direct afspraak maken

Transport- en vervoersrisico's

Onderweg kan er van alles misgaan. Goederen kunnen bijvoorbeeld beschadigd raken. En wat denk je van verlies of diefstal van goederen of bederf van voedsel door haperende techniek? Het kan ook jou overkomen. Gelukkig kun je de meeste transport- en vervoersrisico’s afdekken met een verzekering. Dat kan als je in eigen beheer vervoert, maar ook als je in opdracht van derden goederen vervoert. In het laatste geval ben je immers contractueel aansprakelijk voor eventuele schades.

Om je goed van dienst te kunnen zijn kijken wij niet alleen naar wettelijke regelingen (zoals Incoterms, AVC, CMR, AVVV, Fenix), maar ook naar de clausules in je contracten. Daarin is immers geregeld hoe het zit met je aansprakelijkheid. Bij complexe contracten doen we dat in samenwerking met juridisch deskundigen.

Direct afspraak maken

Zakelijk op reis

In de privésfeer is het een bekend verzekeringsproduct: de reisverzekering. Goed voor een onbezorgde reis en professionele hulp als het nodig is. Maar hoe heb je dit zakelijk geregeld?

Ook al heb je privé een reisverzekering afgesloten, zo lang je op zakenreis bent is geen enkele schade gedekt. Als jij of jouw medewerkers regelmatig op zakenreis gaan, is het verstandig om een (doorlopende) zakenreisverzekering af te sluiten. Zo geniet je van zekerheid onderweg en kunt je je voor honderd procent focussen op zaken. Onze verzekeringsadviseur zorgt ervoor dat je bent verzekerd van professionele rechtsbijstand, medische hulp en vervangend vervoer en verlies van bagage.

Zakelijke reisverzekering afsluiten? Neem contact met ons op!

Direct afspraak maken

Hypotheekgesprek aanvragen? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

Ons assortiment

Advies nodig?