fbpx

Rechtsbijstandverzekering

Juridische bijstand is kostbaar. Advocaten hanteren namelijk hoge uurtarieven. Maar bij bepaalde kostbare financiële aangelegenheden kun je niet zonder juridische bijstand. Met de rechtsbijstandsverzekering kun je goedkoop en laagdrempelig aan juridisch advies komen.

Je wil een zakelijke relatie juridisch aanspreken of je wordt aangesproken

Je kunt jaren achtereen geen juridisch advies nodig hebben en in één jaar gelijk meerdere zaken hebben. Met een juridische rechtsbijstandverzekering heb je een middel in handen om jouw gelijk te halen. Dat niet alleen, je hebt er ook al baat bij voordat een kwestie vraagt om juridische bijstand. Je kunt namelijk advies inwinnen bij de juridische afdeling van de verzekeraar om te voorkomen dat het een akelig juridisch getouwtrek wordt.

Ook incasso kun je meeverzekeren

Iedere ondernemer maakt het weleens mee. Een rekening krijg je niet geïncasseerd. In de rechtsbijstandsverzekering kun je incasso  meeverzekeren. Wij kunnen de verzekering zo goed mogelijk afstemmen op jouw situatie en jouw wensen. Incassohulp kun je ook achterwege laten en op deze manier de premie voor de zakelijke rechtsbijstandverzekering laag houden.

Ook arbeidsrecht kun je meenemen in de rechtsbijstandsverzekering

Werknemers staan vanuit de wet juridisch al sterker dan de werkgever. Wettelijk gezien worden werknemers namelijk beschermd tegen werkgevers, maar dat wil nog niet zeggen dat je als werkgever alles maar moet slikken. Door arbeidsrecht ook mee te verzekeren kun je ook advies inwinnen over arbeidsgerelateerde zaken. In een uiterste geval voeren de advocaten van de verzekeraar een rechtszaak voor jou.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Piet
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons