fbpx

Inventaris en goederen verzekeren

Met de inventaris- en goederenverzekering verzeker je de zakelijke spullen. Het kan gaan om gereedschappen, bureaus, maar ook om grondstoffen en zelfs machines. Bij schade door bijvoorbeeld storm, inbraak en brand vergoedt de verzekeraar de kosten voor het herstellen of het vervangen van de defecte of gestolen spullen.

Wat is verzekerd?

Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de dekking tegen brand, maar ook bepaalde andere schadeoorzaken zijn verzekerd. De inventaris en goederenverzekering biedt vaak ook dekking tegen schade veroorzaakt door:

  • Brand, blikseminslag en ontploffing
  • Schade door water (denk bijvoorbeeld aan neerslag)
  • Inbraak en diefstal of een poging daartoe

De inventaris- en goederenverzekering moet wel slim uitgekozen worden

De verschillen in kwaliteit tussen verzekeraars zijn groot. Het is dus niet de goedkoopste verzekeraar uitkiezen en de verzekering afsluiten. Verzekeraars kunnen voorwaarden hanteren die niet goed bij jouw bedrijf passen. Je hebt bijvoorbeeld maar beperkt dekking bij het vervoeren van spullen. Heb je meer te vervoeren of gaat het om zeer waardevolle spullen, dan is het goed letten op de voorwaarden en slim de juiste inventaris- en goederenverzekering uitkiezen. Wij weten welke voorwaarden de diverse verzekeraars hanteren, dus wij vinden de meest geschikte verzekering tegen een redelijke premie.

Ook een zzp’er heeft een zakelijke verzekering nodig voor de spullen

Ook kleine ondernemers moeten de zakelijke bezittingen verzekeren. Realiseer je namelijk goed dat bijvoorbeeld een zakelijke laptop niet verzekerd is in de inboedelverzekering. Er zijn inventaris- en goederenverzekeringen speciaal afgestemd op de kleine ondernemer, en dus ook tegen een lage premie.

Wil je een inventaris- en goederenverzekering afsluiten? Maak nu een afspraak!

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons