Bedrijfspand- en inventarisverzekering

Schade aan bedrijfsgebouwen, inventaris of goederen is één van de grootste risico’s voor je onderneming. Gelukkig is er een uitgebreid pakket verzekeringen waarmee je jouw bedrijfspand én zakelijke inboedel kunt verzekeren tegen de rampzalige gevolgen van inbraak, brand, storm of waterschade.

de-berkenborgh-small

Direct contact

 

088 388 03 88

Afspraak maken

Bedrijfspandverzekering

Er zijn meerdere verzekeringen om schade aan bedrijfsgebouwen te dekken. Denk aan de brandverzekering, gebouwenverzekering en/of opstalverzekering. Deze verzekeringen vergoeden de schade aan het bedrijfspand en bijgebouwen tegen herbouwwaarde. Huur je een bedrijfspand? Dan moet je er rekening mee houden dat de verbouwingen die je laat uitvoeren niet automatisch meeverzekerd zijn in de opstalverzekering van de eigenaar. Je moet daar zelf een regeling voor treffen en daar kunnen wij je bij helpen. Glas en reclame-uitingen vallen ook niet automatisch binnen de opstalverzekering. Dit geldt eveneens voor zonweringen en bepaalde luifels. Hier zijn aparte verzekeringen voor.

Een bedrijfspand verzekeren? Maak nu een afspraak!

Adviesgesprek aanvragen

Direct afspraak maken

Inventaris en goederen verzekeren

Niet alleen je bedrijfspand, maar ook al het inventaris en goederen binnen het bedrijfspand wil je graag goed verzekerd hebben. Onder inventaris verstaan we alle spullen die je zelf in gebruik hebt, bijvoorbeeld een computer of een machine. Onder goederen verstaan we al het materiaal dat je te koop aanbiedt, waaronder bijvoorbeeld je voorraad. Het inventaris kun je tegen nieuwbouwwaarde verzekeren, de goederen tegen inkoopwaarde. Onze adviseur kan je persoonlijk adviseren welke zakelijke inboedelverzekeringen voor jou het meest geschikt zijn.

Inventaris- en goederenverzekering afsluiten? Maak nu een afspraak!

Adviesgesprek aanvragen

Direct afspraak maken

Hypotheekgesprek aanvragen? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

Ons assortiment

Advies nodig?