fbpx

Bedrijfspand- en inventarisverzekering

De inventaris, de goederen en het bedrijfspand zijn waardevolle en onmisbare bezittingen voor het uitoefenen van jouw bedrijf. Hier sluit je dus ook de juiste verzekeringen voor af. Welke verzekeringen sluit je af?

Bedrijfspandverzekering

Eigenaren van een bedrijfspand moeten het pand ook verzekeren tegen brand, storm, inbraak en andere dreigende gevaren. Vooral bij brand is de schade aan het pand namelijk niet te overzien. In het uiterste geval verlies je het bedrijfspand. Dit is kapitaalvernietiging en je kunt jouw bedrijf niet meer uitoefenen. Daar komt nog bij dat de hypotheek op het pand nog gewoon afbetaald moet worden. Door het afsluiten van een bedrijfspandverzekering leg je het risico bij de verzekeraar neer.

Inventarisverzekering

Deze verzekering wordt ook wel een inventaris en goederenverzekering genoemd. Hiermee verzeker je de spullen in het pand. Het gaat om de bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het pand. Met deze verzekering verzeker je gereedschappen, maar ook voorraden, grondstoffen en kant en klare producten die klaar liggen voor vervoer naar de kopers.

Ik zit voor je klaar.
Bel of mail mij met je vraag.
088 - 388 03 88
Duidelijk. Betrokken.
Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
Volg ons