Alles goed geregeld!

Als ondernemer loop je risico’s. Als je niet goed verzekerd bent, kunnen de kosten voor schadeherstel hoog oplopen. Samen met jou kijken we naar welke verzekeringen noodzakelijk en aan te bevelen zijn voor jouw bedrijf. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. We voorkomen dat je over- of onderverzekerd bent en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Ook bij vragen of hulp bij schadeafhandeling kun je bij ons terecht. Zo kun jij ondertussen met een gerust hart verder werken.

Onze Klanten belonen ons gemiddeld met een 9.5!

Inmiddels hebben wij al ruim meer dan 100 beoordelingen mogen ontvangen op www.advieskeuze.nl. Onze klanten waarderen ons met gemiddeld een 9.5. En daar zijn we trots op!

Wat vindt u van onze dienstverlening?

Geld lenen met laagste rente?

Je maximale hypotheek berekenen? Of berekenen of het verstandig is om je hypotheek over te sluiten? Of wil je hypotheekrente vergelijken? Dat doe je via een van onze bereken tools

Berekenen

Postma Financieel Advies te Oldenzaal

Wat kunnen wij voor U betekenen? Maak kennis met onze persoonlijke dienstverlening!

Over ons

Postma Financieel Advies is een onafhankelijk, vernieuwend en zelfstandig financieel adviesbureau in Oldenzaal. Wij streven naar het wegnemen van financiële zorgen en het benutten van financiële kansen bij onze klanten. Door echt betrokken te zijn bij hun wensen en behoeftes, kunnen wij het beste persoonlijke financieel advies geven. Het voordeel voor de klant staat hierbij altijd centraal.

Doordat wij onafhankelijk opereren, zijn wij niet gebonden aan verzekeraars en ontvangen wij geen provisie voor producten die wij afsluiten. Met onze jarenlange ervaring en goede kennis van de markt, brengen wij onze klanten tot inzichten die hun ogen kunnen openen.

  Hypotheekgesprek aanvragen? Maak nu een afspraak!

  Afspraak maken

  Postma Financieel Advies leidt medewerkers op

  In 2015 heeft Postma Financieel Advies met alle medewerkers een project doorlopen, gericht op de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers. Daarbij werden de medewerkers opgeleid in interne en externe klant communicatie en op de bredere inzetbaarheid binnen Postma Financieel Advies.

  Dit project is mede mogelijk gemaakt door financiering met middelen uit het Europees Sociaal Fonds.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op financieel gebied? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  Duidelijk. Betrokken.
  Bel ons met al je vragen 088 - 388 03 88
  Volg ons